کارگاه آموزشی کشوری تریاژتلفنی در اصفهان برگزار شد

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از برگزاری کارگاه آموزشی تریاژتلفنی سازمان اورژانس کشور در اصفهان خبر داد.

دکتر فرهاد حیدری اظهار کرد: کارگاه آموزشی تریاژتلفنی با رویکرد تریاژ چهارسطحی قطب آمایشی هفتم سازمان اورژانس کشور با مشارکت ۱۵ نفر از اساتید مراکز اورژانس پیش‌بیمارستانی قطب به مدت ۳ روز از تاریخ دوم لغایت چهارم بهمن ماه جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر در محل مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه که با هدفِ ارتقای سطح دانش، نگرش و عملکرد کارشناسان تریاژتلفنی در مدیریت تماس امدادخواهان با ۱۱۵ به صورت تئوری و سناریوهای شبیه ساز برگزار شد، ۳۲ نفر از کارشناسان تریاژتلفنی مراکز اورژانس قطب آمایشی هفتم سازمان اورژانس کشور شرکت کردند.

سرپرست اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان تصریح کرد: از سوی سازمان اورژانس کشور با هدف ارائه آموزش های آبشاری به تمامی مراکز اورژانس، ۱۰ قطب تعریف شده است که مرکز اورژانس استان اصفهان با زیر مجموعه مراکز اورژانس یزد، چهارمحال و بختیاری و کاشان در قطب هفتم قرار گرفته است.

دکتر حیدری خاطرنشان کرد: در کنار هر مبحث تئوری، یک سناریو شبیه ساز عملی پیش‌بینی شده بود که اساتید، شرکت‌کنندگان را برای انجام تریاژتلفنی استاندارد راهنمایی می‌کردند.

سرپرست اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، اظهار کرد: در پایان کارگاه، آزمون کتبی از شرکت‌کنندگان به عمل آمد و نفرات برتر معرفی شدند.

وی ادامه داد: در این کارگاه، خانم ها "انسیه سروش" از مرکز اورژانس یزد، "فاطمه قندهاری" از مرکز اورژانس اصفهان و "زهرا شهبازی" از مرکز اورژانس کاشان بعنوان نفرات برتر معرفی شدند.