دفتر استعداد درخشان مرکز مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، مرحله دوم آزمون کشوری دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی را روز پنج شنبه ۱۸ دی ماه ۹۹ برگزار می نماید.
این آزمون راس ساعت ۹ صبح در محل مرکز آزمون های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (ساختمان تدبیر) برگزار خواهد شد.

در این آزمون، ۸۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سایر دانشگاه‌ها نیز دانشجویان کلان منطقه۷ آمایش سرزمینی نظام آموزش سلامت ، در دو نوبت صبح و عصر در حیطه های ۶ گانه حیطه تفکر علمی در علوم پایه، استدلال بالینی، مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم، مطالعات میان رشته ای سلامت و آموزش پزشکی به رقابت خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است تردد دانشجویان فقط از درب دانشکده دندانپزشکی (خیابان صفه) امکان‌پذیر خواهد بود.

الزامی است دانشجویان شرکت‌کننده نیم ساعت قبل از شروع آزمون ( ۹ صبح) در محل حضور داشته‌ باشند.