افزایش تعداد بستری مبتلایان به کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه مراکز درمانی استان اصفهان ، کماکان با افزایش تعداد موارد بستری مبتلایان به کرونا روبروهستند، افزود: هم اکنون ۸۶۰ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان (به جز کاشان و آران بیدگل) بستری می باشند که شیب صعودی مبتلایان به این بیماری ملایم است، اما باید مواظب باشیم شیب تند نشود.

دکتر طاهره چنگیز افزود :شاهد افزایش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بین مردم بویژه در صاحبان اصناف در استان اصفهان هستیم و امیدواریم این رعایت‌ها حفظ و بیشتر شود.

وی با ابراز نگرانی از تجمع مردم در بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها به خصوص در شهر‌های بزرگ، از مردم خواست حضور خود در این اماکن را کم و در صورت حضور با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بویژه زدن ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، در زمان کوتاهی در بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها توقف کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان در خصوص انتخاب ماسک مناسب گفت: موارد استفاده ماسک پارچه ای برای عموم مردم در فضا‌های غیر آلوده (جایی که بیمار نیست)، ماسک پزشکی سه لایه برای جا‌هایی که احتمال آلودگی به کرونا وجود دارد (بیمارستان‌ها و درمانگاه ها) و ماسک N۹۵ هم برای استفاده کارکنان در بخش مراقبت‌های ویژه، ضروری است.