بازگشت همه بسوی اوست/آسمانی شدن دومین پزشک مدافع سلامتِ استان

با کمال تاسف و تاثر شهادت دکتر سید محمد موسوی متخصص اطفال بیمارستان حضرت زهرا "س" بر اثر بیماری کرونا که موجب  تاثر و تالم وافر برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گردید را صمیمانه تسلیت عرض می نماییم .

دکتر موسوی همکار متخصص اطفال و کارمند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از پزشکان خدومی بود که در درمان بیماران خدمات ستودنی را به جامعه پزشکی ارزانی نمود و خود به عنوان یکی از پزشکان ایثارگرِ صف اول مبارزه با ویروس کرونا برای مداوا و نجات جان بیماران دردمند، در سن ۵۹ سالگی جان به جان آفرین تسلیم نمود.

سازمان نظام پزشکی اصفهان ضمن ابراز همدردی با خانواده سوگوار آن پزشک فقید، درگذشت ایشان را به جامعه پزشکی اصفهان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحوم‌ مغفور، علو درجات و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسالت می نماید.