بیمارستان‌ها باید آماده پذیرش بیماران حاد تنفسی باشند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: همه بیمارستان‌ها اعم از دولتی، خصوصی، خیریه، وابسته به ارگان‌ها و تامین اجتماعی باید آمادگی پذیرش بیماران حاد تنفسی را داشته باشند.

دکتر بهروز کلیدری روز دوشنبه 19 خردادماه، در گفت و گویی اظهار نمود: هر سازمانی که در حوزه سلامت فعالیت می‌کند باید به هر بیمار با هر علائمی خدمت ارائه کند و اینکه عده‌ای بگویند ما در برخی موارد مصون هستیم، عدالت نیست.

وی با تاکید بر اینکه سیاست‌های درمان با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا در حال تغییر است، افزود: شرایط این بیماری به حالت اندمیک (همه گیری بومی) درآمده و تعداد موارد ابتلا کاهش یافته است.

(آندمیک (Endemic) به وجود دائمی بیماری یا عامل بیماری‌زا در یک منطقه جغرافیایی یا گروه جمعیتی گفته می‌شود.)

دکتر کلیدری ادامه داد: بهمین دلیل لازم است که همه بیمارستان‌ها آمادگی این را داشته باشند که به بیماران با علائم حاد تنفسی و مشکوک به کرونا خدمت ارائه کنند.

معاون درمان دانشگاه خاطرنشان کرد: دستورالعمل جدید و نهایی مربوط به پذیرش بیماران حاد تنفسی در این هفته به همه بیمارستان‌های استان ابلاغ می‌شود و اجرای آن تا تابستان ادامه خواهد داشت.