بر اساس مصوبه کمیته کشوری استعلامات حقوقی: دبیرخانه دائمی تدوین و تنظیم قراردادها در اصفهان تشکیل می شود

کمیته کشوری استعلامات حقوقی وزارت بهداشت در نخستین نشست خود تصویب کرد؛ دبیرخانه دائمی تدوین و تنظیم قراردادها در اصفهان تشکیل شود.

مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در نشست دو روزه کمیته کشوری استعلامات وزارت بهداشت، ضمن بررسی قراردادهای همسان دانشگاه های علوم پزشکی، جمعی از مدیران حقوقی و اعضای کمیته پیرامون مفاد قراردادهای مبتلابه دانشگاه های علوم پزشکی، نقطه نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص تدوین قراردادها بیان کردند و مقرر شد پس از تهیه متن قراردادهای نهایی توسط اداره کل حقوقی وزارت بهداشت به معاونت توسعه این وزارتخانه اعلام و ابلاغ شود.

وی ادامه داد: در اختتامیه این جلسه دکتر خانی مدیر کل حقوقی، املاک و تنظیم مقررات وزارت بهداشت از تشکیل این جلسه به میزبانی اصفهان و ظرفیت بوجود آمده جهت تدوین قراردادها تشکر کرد و با ابتکار عمل وی مقرر شد دبیرخانه دائمی تدوین و تنظیم قراردادها در اصفهان تشکیل شود.

مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود : همچنین در این نشست مقرر شد درخصوص سیاستگذاری نحوه مداخله و نظارت مدیریت های حقوقی دانشگاههای علوم پزشکی تصمیمات لازم اتخاذ و ابلاغ شود.

شایان ذکر است نخستین نشست کمیته کشوری استعلامات حقوقی وزارت بهداشت دهم و یازدهم مرداد ماه با حضور اعضای کمیته به ریاست مدیر کل حقوقی، املاک و تنظیم مقررات وزارت بهداشت در اصفهان برگزار شد.