نشست صمیمی رئیس دانشگاه با خیرین سلامت استان

پنج شنبه 16 فروردین ماه، مصادف با 24 ماه مبارک رمضان نشست صمیمی خیرین سلامت استان با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، روسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان های دانشگاه، رئیس مجمع خیرین سلامت استان و جمعی از خیرین عرصه سلامت در تالار شهید بهشتی (ره) دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه رئیس دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، از زحمات، فعالیت ها و مشارکت های خیرین گرانقدر سلامت در سطح استان در یکسال گذشته قدردانی نمودند.

ایشان خیرین را دغدغه مندترین افراد در برون بخش سلامت دانستند و اظهار داشتند: خیرین گرانقدر با حضور خود منشاء خیر بوده اند و با مشارکت های همه جانبه خود، دانشگاه را در جهت ارتقاء و توسعه هر چه بهتر خدمات به آحاد جامعه حمایت می کنند.

ایشان پیشگیری و پژوهش را از مهمترین اولویت های حوزه سلامت استان دانست و بر تلاش همه جهت تحقق این مهم تاکید نمودند.

شایان ذکر است در این نشست از روسا و مدیران بیمارستان های فعال، در حوزه جذب خیرین سلامت و فعالیت های یکساله آنها تجلیل به عمل آمد.