گرامیداشت هفته پزوهش در دانشکده تغذیه
دوشنبه 14 آذر ماه سال 1401، به مناسبت آذرماه پژوهش، نشست صمیمانه ای با حضور معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در تالار میعاد برگزار گردید.
در این جلسه دکتر سید محمدحسین روحانی رییس دانشکده، ضمن تبریک آذرماه پژوهش، طی سخنانی در ارتباط با اهمیت، جایگاه و نقش تحقیقات در سلامت جامعه، شاخص های یک تحقیق کاربردی و مهمترین موضوعات و مسئله های پژوهشی دانشکده تغذیه و علوم غذایی مطالبی بیان نمود.
دکتر غلامرضا عسکری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص جایگاه پژوهش های اثر گذار در پیشرفت جامعه و تسهیلات معاونت تحقیقات و فناوری جهت ارتقا وضعیت پژوهشی دانشگاه صحبت کرد.
در ادامه دکتر محمد باقرنیا معاون پژوهشی و آموزشی، گزارش عملکرد پژوهشی دانشکده را ارائه و با اشاره به نقاط قوت برنامه های پژوهشی، راهکارهایی جهت بهبود فرآیندهای پژوهشی ارائه داد.
همچنین در مناظره پژوهشی گروههای آموزشی (گروه تغذیه جامعه، گروه تغذیه بالینی، گروه علوم و صنایع غذایی) و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده اساتید بزرگوار دعوت شدند و در خصوص چالش ها، راهکارها و ارتقای پژوهش های دانشجویی صحبت نمودند.
همچنین در پاسخ به سوالات و پیشنهادات اساتید و دانشجویان مطالب مفیدی را مطرح که در آینده نزدیک با تصویب و اصلاح آیین نامه ها برخی روندهای پژوهشی تسهیل گردد.
در انتهای مراسم از اساتید برجسته در حیطه پژوهش ، کارکنان اجرایی پژوهش و دانشجویان برتر پژوهشی تقدیر و تشکر به عمل آمد.