افتخار آفرینی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در نخستین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی

در نخستین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی که همزمان با برگزاری نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی در اردبیل برگزار شد، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توانست در بین دانشگاه های تیپ یک کشور، در کنار دانشگاه های شهید بهشتی، تبریز و مشهد کاندید برترین ها در بخش حقوقی باشد و لوح تقدیر جشنواره را نیز دریافت نماید.

همچنین در بخش حقیقی در مقطع تحصیلات تکمیلی و دستیاری بین دانشگاه های تیپ یک، دکتر سعید دادگستر کاندید برترین دانشجوی پژوهشگر گردید. در بخش طرح های تحقیقاتی برتر نیز سحر موذنی و در قسمت مقالات برتر سحر قلی پور موفق به دریات لوح کاندید برترین ها شدند.

در این کنگره 22 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه و دبیر و کارشناس کمیته حضور داشتند ، 3 نفر با پذیرش مقاله و 3 نفر با عنوان داور حضوری دعوت شدند و بقیه افراد به عنوان پژوهشگر آزاد شرکت کردند.