پوشش امدادی زائرین کربلا توسط 12 تیم اورژانسی

رئیس  مرکز مدیریت حوادث و  فوریت های پزشکی استان اصفهان گفت: با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و آغاز پیاده روی از روز 12 شهریورماه، 8 تیم آمبولانس، یک تیم اتوآمبولانس و یک تیم تعمیرگاه سیاردر مرز چذابه و از روز ۱۹ شهریور ۲ تیم امبولانس به مرز خسروی  اعزام ومستقر گردیده اند.

دکتر فرهاد حیدری در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت:  براساس امار واطلاعات دریافتی از سرپرست گروههای اعزامی از روز 12 شهریورماه تاکنون 183 مورد سرپایی و 22 نفر اعزام به بیمارستان داشتیم که بیشترین امدادجویان با علائم تهوع، استفراغ، سردرد،  افت فشارخون، ضعف و بی‌حالی بودند که  می تواند در اکثر موارد نشانه  گرمازدگی باشد.

وی با بیان اینکه تاکنون علائم بیماری عفونی و ویروسی یا گوارشی به امدادگران اورژانس اصفهان گزارش نشده است، اظهار نمود: هر تیم اورژانس مستقر در آمبولانس‌ها متشکل از دو یا سه نفر  کارشناس فوریت‌های پزشکی می باشد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: تمام نیروهای امدادی قبل از مرزهای  خروجی ودر خاک ایران پوشش امداد سلامت زائران را بعهده دارند .

وی از شهروندان اصفهان درخواست نمود که برای  پیشگیری از گرمازدگی  زائران، استفاده از مایعات مناسب به میزان کافی و آب آشامیدنی بهداشتی را مورد توجه قرار دهند همچنین از تجمع در محل های شلوغ وبا ازدحام بالا خودداری نموده و پیاده روی را در ساعتهای خنک تر بعد از غروب آفتاب انجام دهند.

دکتر حیدری با اشاره به اینکه برای ارائه خدمات بهتر به زائرین و جلوگیری از مشکلات در خدمات امدادی به شهروندان اصفهان از توان اورژانس کل استان استفاده شده، افزود: آمبولانس ها از تمام استان به مرزها انتقال داده شده و از توان امدادرسانی اورژانس در جاده ها کاسته نشده است و کماکان همچون قبل در حال انجام وظیفه است.

وی گفت: این در حالی است که با استفاده از ظرفیت تیم های پشتیبان تلاش می شود ماموریتها بدون تاخیر صورت گیرد.

رئیس  اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود:  زائرین‌ برای اعزام وسفر به  کشورعراق ودر راستای کاهش تجمع در مرزها وپایانه های مرزی به بیانیه ها وهشدارهای وزارت کشور وستاد اربعین توجه ویژه داشته باشند.