برگزاری شورای اخلاق پزشکی در دانشگاه
چهارشنبه 16 شهریورماه، شورای اخلاق پزشکی دانشگاه با حضور اعضای شورا، نمایندگان معاونت ها و مدیر روابط عمومی دانشگاه برگزار و در خصوص ۴ موضوع از پیش تعیین شده گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت .
در این شورا، مدیر گروه اخلاق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: آموزش اخلاق پزشکی به فراگیران خوب و مکفی نیست و در طول7 سال دوران تحصیل، دانشجویان پزشکی تنها 2واحد اخلاق پزشکی می گذرانند.
به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر بهزاد شمس در نشست شورای اخلاق دانشگاه اظهار داشت: در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دو واحد اخلاق پزشکی را به شکل 4 نیم واحد در طول دوران تحصیل دانشجویی ارائه میکنند با این هدف که استمرار بیشتری در مبحث اخلاق ایجاد کند درحالیکه اینها رضایتبخش نیست و نیاز به آموزش اخلاق بسیار بیشتر از اینهاست.
وی ۴ رکن اخلاق را رضایت آگاهانه، ضرر نرساندن، سودرساندن و عدالت، بیان کرد و افزود: تقویت آموزش در عرصه خدمات سلامت و توانمند سازی فراگیران در رابطه با مراقبت های اولیه بهداشتی (PHC) مصوبه شورای اخلاق پزشکی است.
دکتر شمس همچنین گفت : متخصص و باهوش بودن، خوش برخورد و خوش قلب بودن و نیز امانتداری از ویژگی هایی است که همواره در ارائه خدمت به کارفرما و مراجعه کننده سفارش شده است.
مدیر گروه اخلاق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: دانش اخلاق، ایجاد حساسیت و کاربردی کردن آن سه مرحله تثبیت اخلاق پزشکی در جهان است.
رییس شورای اخلاق دانشگاه درادامه بعنوان موضوع مهم دیگر بیان داشت : ارائه و ثبت تاریخ نگاری و ثبت فعالیتها و زحمات کارکنان خدوم در پاندمی کرونا، چگونگی ارائه توصیه های عمومی کووید19 و سطح بندی خدمات کرونا از کارهای ضروریست . رشادتها و ایثار پرسنل بهداشت و درمان در دوران کرونا همانند افتخارات دوران دفاع مقدس باید ماندگار شود .
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که بعنوان میهمان در این جلسه حضور داشت ضمن توضیحات مفصل در خصوص سایت مستندسازی وزارت بهداشت با نام « گنجینه سلامت » در خصوص مستند سازی فعالیتهای دوران همه گیری کرونا گفت : مستندکردن نقش بیمارستان ها، کادر درمان، همکاران بهداشت، خیرین، شهدای سلامت و سایر بخشهای دانشگاه علوم پزشکی در مدت کرونا یک اقدام ضروری دانست که باید به شکل حرفه ای انجام بگیرد و خوشبختانه بخش قابل توجهی از این کارها توسط روابط عمومی دانشگاه انجام گرفته و درحال تکمیل است .
وی همچنین گفت: این مدیریت آمادگی کامل خود را برای جمع آوری و مستند کردن هرگونه اطلاعات و پیشنهادات دیگر در این حوزه اعلام کرد و از برنامه های دیگری که در این عرصه در حال تدوین است خبر داد.
دکتر احمدی فر سه بیمارستان الزهرا(س)، امین و عیسی بن مریم(ع) را پایگاه های اصلی در مبارزه با کرونا معرفی کرد و گفت: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مبارزه با کرونا بسیار قابل دفاع است و نباید در این مورد کم کاری شود .