استانداردسازی و رتبه بندی مواد دندانی در مرکز تحقیقات مواد دندانی

دکتر فرحناز نجاتی رییس مرکز تحقیقات مواد دندانی دانشکده دندانپزشکی در خصوص رسالت و فعالیت این مرکز عنوان نمود: به منظور پیشرفت و نوآوری در علم مواد دندانی، بیومواد، بیومکانیک و نانوتکنولوژی، استانداردسازی و رتبه بندی مواد دندانی، دندانپزشکی مبتنی بر شواهد و بکارگیری نتایج حاصل از تحقیقات انجام شده، در سال 1391 تاسیس گردیده است.

رئیس مرکز تحقیقات مواد دندانی با اشاره به  ارتقا علم و حرفه دندانپزشکی و دستیابی به سلامت دهان و دندان در سطح جامعه، افزود: افتخار ما ارائه یک محیط دوستانه برای دانشجویان دوره های عمومی، تخصصی و اعضای هیئت علمی جهت انجام فعالیتهای پژوهشی بر روی طیف گسترده ای از علوم دندانی می باشد.

دکتر نجاتی همچنین از ارتباط و همکاری با صنعت در بخش سلامت دهان و دندان و در بخش تحقیقات و فنآوری زیست پزشکی خبر داد و تصریح کرد: تا کنون در این مرکز 358 طرح تحقیقاتی انجام و338مقاله نیز چاپ گردیده است.