انجام تحقیقات نوآورانه ساخت ایمپلنت و اجزا در مرکزتحقیقات ایمپلنت های دندانی

"یکی از علومی که از حدود پنج دهه اخیر به جامعه دندانپزشکی جهان معرفی شده و همواره بر وسعت و اهمیت آن در علم دندانپزشکی افزوده می‌شود، ایمپلنت‌های دندانی(Implant Dental) می باشد."

دکترعبادیان رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی دانشکده دندانپزشکی طی گفتگویی اظهار کرد: مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی با هدف توسعه پیشرفت دانش درحیطه ایمپلنت های دندانی جهت بهبود خدمت رسانی به جامعه علمی وبیماران از زمستان سال۱۳۹۱ در اصفهان آغاز بکار و درسال 92 موافقت قطعی را اخذ نمود.

وی افزود: این مرکز از مراکز سه گانه پژوهشکده علوم وتحقیقات دندانی پروفسورترابی نژاد بوده که با همکاری و پشتیبانی دانشکده دندانپزشکی درزمینه خصوصیات محصولات مرتبط با ایمپلنت وانجام تحقیقات نوآورانه درزمینه تولید ودستیابی به مواد وبیومتریال های جدید درجهت ساخت ایمپلنت واجزا وابسته فعالیت می نماید.

دکتر عبادیان تصریح کرد: در این مرکز به منظور هماهنگی با رشد و توسعه سایر رشته های دندانپزشکی و بهره مندی از توان بالقوه امکانات مطلوب علمی و عملی موجود در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مرکز تحقیقات دندانپزشکی، به همت جمعی از اعضای هیئت علمی و محققین این دانشکده، تلاش گردیده با بهره گیری از آخرین فناوری روز و با تلفیق بسیاری از مزایای رشته های تخصصی دندانپزشکی از جمله پروتز، پریو، جراحی، رادیولوژی و آسیب شناسی و ... شرایط جایگزینی دندان های از دست رفته را فراهم سازد.

لازم به ذکر است این مرکز تحقیقات تمایل دارد تا با محققان داخل وخارج ازدانشگاه ومحققین بین المللی نیز همکاری نماید .