برگزاری دومین برنامه ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به افراد بی بضاعت حاشیه شهر

دومین برنامه خدمات رایگان دندانپزشکی کانون خورشیدهشتم باحضورداوطلبانه دکتررضوی رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتربدری فر و دکترغلامعلیان و جمعی از دانشجویان دندانپزشکی، جمعه 7مردادماه درمرکزجامع سلامت محکم کار برگزارگردید.

در این رویداد پس از انجام هماهنگی های لازم با معاونت های دانشجویی فرهنگی و بهداشتی دانشگاه و مشخص شدن مرکز خدمات جامع سلامت محکم کار به عنوان محل ارائه خدمات، تعدادی از افراد تحت پوشش موسسه مشاوره زنان مهر و کودکان منطقه حصه معاینه شده و نوبت دریافت کردند.

همچنین اساتید دانشکده دندانپزشکی، سایر دندانپزشکان و همچنین تعدای از پرستاران دانشکده به صورت

داوطلبانه در این فعالیت خیرخواهانه شرکت کردند و به انجام خدمات بالینی پرداختند، دانشجویان دندانپزشکی عضو کانون نیز با انجام فعالیت های دستیاری و امور اجرایی مشارکت داشتند.

در این رویداد یک روزه خدماتی از جمله 66 مورد معاینه ، 33 مورد ترمیم، 3مورد عصب کشی بزرگسال، 4 مورد عصب کشی اطفال و 8 مورد جراحی به ارزش تقریبی 20 میلیون تومان انجام شد و 39 نفر نیز تحت درمان قرار گرفتند.

امید است کانون خورشید هشتم با همکاری و حمایت مسئولین مربوطه برنامه های خود را به صورت مستمر داشته باشد.