هر روز یک خبر خوب: " شرکت دانش بنیان اکسین سبز اسپادان، تنها تولید کننده ماسک کودک با لایه نانو الیاف"

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از طراحی و تولید انواع ماسکهای تنفسی نانو الیاف در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد.

«مجوز پارک علم و فناوري دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان نخستین پارک علم و فناوری سلامت  کشور، در آبان ماه سال    1397 از سوی شورای گسترش وزارت بهداشت صادر شد. پردیس شماره 2 دانشگاه به عرصه این پارک اختصاص داده شد و در دی ماه 1397 توسط معاون علمی فناوری ریاست جمهوری وقت دکتر ستاری افتتاح گردید.

این پارک  با هدف کلی توسعه فناوری سلامت، انتقال دانش و نوآوری به شرکت های دانش بنیان ، تجاری سازی دستاوردهای تولید شده در دانشگاه ها، کمک به توسعه فعالیت های تجاری و ایجاد ارزش افزوده قابل توجه محصولات و خدمات  شرکت های کوچک و  متوسط در حوزه سلامت ایجاد شده است.

شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مانند سایر پارک های علم و فناوری سطح کشور از حمایت های ویژه در قوانین مالیاتی، کارکنان، بیمه، صادرات، گمرک و نظایر آن برخوردار خواهند بود.

زمینه های فعالیت این پارک شامل صنایع غذایی و تبدیلی ، فناوری های دارویی، آرایشی و بهداشتی،  مواد و تجهیزات پزشکی، سلامت دیجیتال (Digital health)،  فناوری­های نوین زیستی و گردشگری سلامت  (Health  tourism ) می باشد».

انواع ماسک های تنفسی نانو الیاف تحت نظر شرکت دانش بنیان اکسین سبز اسپادان به مدیریت مهندس ساره عرب از سال ۱۳۹۵در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز  به تولید گردیده و هم اکنون علاوه بر مرتفع نمودن نیاز حوزه سلامت به ویژه در دوران کرونا، موفق به اشتغال زایی و کسب درآمد برای بیش از 20 نفر شده است.

این شرکت تولید کننده ماسک های نانوالیاف N95، N99، ماسک کودک  و ماسک ویژه پرسنل کادر درمان و افراد حساس با نام تجاری نانواکسین می باشد و تنها تولید کننده ماسک کودک با لایه نانوالیاف در ایران است که در دو رده سنی4 تا 9 سال و 9 تا 15 سال با ارگونومی خاص و سایز مناسب برای ایجاد حداکثر فیتنس ممکن روی صورت و جلوگیری از نفوذ هوا از اطراف ماسک طراحی شده است.

شایان ذکر است این شرکت دارای پروانه ساخت به شماره 61405576 از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ماسک فیلتردار  و گواهی ISO 13485 : 2016 جهت طراحی، تولید و فروش ماسک های پزشکی می باشد. همچنین عضو ستاد نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دارای تائیدیه نانومقیاس از ستاد مذکور است. ماسک های صنعتی و پزشکی این شرکت تائیدیه آزمون کیفیت فیلترینگ ذرات آلاینده و عوامل بیماری زا تا 99 % را از آزمایشگاه نلسون آمریکا دارد.

راه های ارتباطی شرکت :

آدرس: اصفهان، کیلومتر 5 جاده شیراز (منطقه مرغ)، خیابان ولیعصر (خلیج فارس 36)، پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

شماره تماس مدیر عامل: 09132230681

پست الکترونیکی:         nanoxinsabz@gmail.com

آدرس سایت:     www.nanoxinco.com  ،  https://hitp.mui.ac.ir/oxin.