سرپرست دانشگاه: مراکز بهداشتی شهرضا با کمک خیران توسعه می یابد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت شهرضا یکی از برنامه های مشارکتی این دانشگاه با کمک خیران است.

دکترشاهین شیرانی طی گفت و گویی با اشاره به فرسوده بودن و کمبود تجهیزات پزشکی در شهرستان شهرضا افزود: امیدواریم با مشارکت خیران بتوانیم بخش قابل توجهی از مراکز قدیمی این شهرستان را توسعه دهیم و بهسازی کنیم.
وی گفت: در دهه فجر امسال با کمک خیرین عرصه سلامت، عملیات ساختمان مرکز جامع سرطان، بخش شیمی درمانی و توسعه آزمایشگاه آغاز و ۲ دستگاه چشم پزشکی و جراحی نیز در این شهرستان راه اندازی می شود.
سرپرست دانشگاه خاطرنشان کرد: هم اکنون ۵۳ متخصص در این شهرستان به غیر از بخش خصوصی فعال هستند که فوق تخصصان گوارش، آندوسکوپی، کلیه، جراحی کودکان، چشم و نوزادان نیز از اول بهمن کار خود را آغاز می کنند.
دکتر شیرانی با اشاره به فقدان آزمایشگاه جامع در شهرستان شهرضا، بر تلاش برای جلب مشارکت نیکوکاران و ارتقای روند خدمت رسانی به مردم در حوزه سلامت در این شهرستان تاکید کرد.
وی مهمترین اولویت دانشگاه را تامین سلامتی مردم بیان کرد و افزود: خیران نیز با اقداماتی که انجام می‌دهند، در تحقق این اولویت سهیم هستند.
وی همچنین با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در حوزه سلامت شهرستان شهرضا افزود: اگر بخش خصوصی قصد ورود در بخش بیمارستان در جهت توسعه حوزه سلامت را دارد ما استقبال می کنیم.
گفتنی است این شهرستان هفت پایگاه اورژانس فعال دارد که از این تعداد پنج پایگاه بین جاده ای و ۲ پایگاه شهری است و سال آینده هم یک پایگاه در حوزه شهری ایجاد می شود.
شهرستان شهرضا با ۱۶۰ هزار نفر جمعیت در ۷۵ کیلومتری جنوب استان اصفهان قرار دارد.