بازدید و نظارت بهداشتی از کارگاههای فرآوری آجیل و خشکبار
مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، با توجه به نزدیک شدن روزهای پایانی سال و فعالیت کارگاههای فرآوری آجیل و خشکبار، اقدام به نظارت بر وضعیت بهداشتی منطقه زیار نمود.
در این اقدام بدلیل وجود تعدادی زیادی از این کارگاهها در منطقه زیار، دو تیم متشکل از کارشناسان بهداشت محیط ضمن بازدید و بازرسی از محیط کارگاه ها، بر وضعیت بهداشتی آنها نیز نظارت نمودند.
گفتنی است با هماهنگیهای صورت گرفته، ۷ مورد کارگاه مورد بازدید قرار گرفت که ۲ مورد به دلیل استفاده از افزودنیهای غیرمجاز و شرایط غیربهداشتی حاکم بر کارگاهها پلمپ و تعداد۴ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شد.
همچنین ۴ حلب ۱۶ کیلوگرمی روغن، ۳ گونی پودر گوجه و ۷ گونی پودر پنیر تاریخ گذشته، توقیف و معدومسازی گردید.