رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری چهار وبینار در یازدهمین روز از آذرماه پژوهش در دانشگاه

دریازدهمین روز از آذرماه پژوهش، وبینار "بررسی ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت در دانشگاه"، به صورت آفلاین در دانشکده پرستاری و مامایی، توسط دکتر مهشید گیوی مسئول ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت برگزار شد.

در این وبینار، Risease Registry پایگاهی از داده‌ها که حاوی اطلاعات مستمر جمع‌آوری شده در مورد بیماران با تشخیص خاص و در گستره جغرافیایی مشخص می باشد به شرکت کنندگان معرفی شد و کارکرد آن بدین شرح بیان گردید:

1-         بررسی روند بیماری و تغییرات آن ۲

2-         پایش پیشرفت بیماری در بیماران پرخطر

3-         برآوردن نیازهای خدماتی و افزایش کیفیت مراقبت ها

4-         انجام تحقیقات بهتر و مبتنی بر شواهد

5-         هماهنگ ساختن مراقبت ها و شناسایی چالش های درمانی و مراقبتی

6-         فزایش آگاهی‌های عمومی و کنترل بیماریها

7- تدوین دستورالعمل‌های واحد جهت درمان و مدیریت موثرتر بیماری مبتنی بر شواهد

دومین وبینار تحت عنوان "معرفی استارتاپ های توانبخشی" یازدهم آذرماه با حضور رشته های مختلف علوم پزشکی،  برگزار شد.

سخنرانان این وبینار دکتر زهراسادات رضاییان عضو هیات علمی گروه فیزیوتراپی و  عضو شورای سلامت دیجیتال و مرضیه استادی کارشناس ارشد گفتاردرمانی و بنیان گذار استارت اپ شیرین زبان بودند که  به موضوعاتی از قبیل: آشنایی با تعریف نوآوری سلامت طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، آشنایی با مفهوم استارتاپ ها و شکل گیری آنها، هفت گام نوآوری طبق استانداردها سازمان ملل متحد، استارتاپ های حوزه توانبخشی، اهمیت آنها و مثال هایی از استارتاپ های موفق توانبخشی در سطح دنیا پرداختند.

شایان ذکر است سومین وبینار تحت عنوان "تعیین گر های اجتماعی کووید 19"  به همت مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی  دانشگاه برگزار شد.

در این وبینار که با حضور دکتر کمال حیدری دانشیار و معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر محمود کیوان‌آرا استاد گروه سلامت و رفاه اجتماعی دانشگاه، دکتر وحید قاسمی استاد گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان و  دکتر امراله ابراهیمی دانشیار گروه روانشناسی سلامت دانشگاه برگزار شد،  دکتر کمال حیدری چالش ها و فرصت های کوید ۱۹ و نقاط قوت و ضعف زیرساخت‌های کشور در رویارویی با این معضل را بررسی نمود.

در ادامه دکتر محمود کیوان آرا کرونا را به مثابه موضوع اجتماعی مورد بحث قرار داد و سرمایه های اجتماعی، همبستگی اجتماعی، انزوای اجتماعی، مشارکت و اعتماد اجتماعی را در بحران کویید ۱۹ تجزیه و تحلیل نمود.

سپس دکتر وحید قاسمی نقش تعیین کننده های اجتماعی سلامت در کویید ۱۹ را به طور تخصصی بحث و بررسی نمود و در آخر دکتر امراله ابراهیمی عوامل روانی و اجتماعی فرهنگی در کویید ۱۹ را تشریح کرد.

گفتنی است "پرورش تفکر خلاق" عنوان چهارمین وبیناردر یازدهمین روز آذر ماه پژوهش بود که با حضور ۱۱۵ نفر از علاقمندان پژوهش وخلاقیت و با تدریس دکترحقانی برگزار شد. 

در این وبینار راههای پرورش خلاقیت و نوآوری از منظر پژوهش مورد بحث قرار گرفت.