برگزاری وبینارهای " بررسی شاخصهای علم سنجی " و " پروپوزال نویسی و راند مقاله " بمناسبت آذرماه پژوهشی در دانشگاه
یک شنبه ۹ آذر ماه، همزمان با نهمین روز از آذرماه پژوهشی در دانشگاه، وبینار " بررسی شاخصهای علم سنجی" توسط راحله طلوعی، کارشناس ارشد علم سنجی از دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
در این وبینار به شاخص های مختلفی که برای بررسی علم سنجی جهت فعالیت علمی افراد، سازمانها، کشورها، و ... وجود دارد و در ارزیابی عملکرد تاثیرگذار، رتبهبندی، مقایسه و ارتقاء افراد در محیط های آکادمیک، اهمیت خود را نشان میدهند اشاره شد.
همچنین مهمترین و بزرگترین شاخصهای علم سنجی اعم از H-Index که توسط Scopus یکی از نمایه های استنادی معتبر و شناخته شده و IF که توسط wos بزرگترین و معتبر ترین پایگاه استناد علمی ارائه می شود معرفی شدند.
در راستای برگزاری برنامه آذرماه پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، دانشکده علوم توانبخشی نیز اقدام به برگزاری وبیناری تحت عنوان پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان نمود.
این وبینار با هدف آموزش نحوه نگارش پروپوزال تحقیقاتی و آشنایی با نحوه نگارش، عنوان مناسب، اهداف، واژگان کلیدی مطابق mesh، روش اجرا، انواع مطالعات حوزه سلامت و انواع متغیرها برگزار شد. مدرس وبینار مرضیه استادی کارشناس ارشد گفتاردرمانی بود. شایان ذکر است، در این وبینار دانشجویانی از رشتههای مختلف علوم پزشکی حضور و به سوالات آن ها پاسخ داده شد.
رویداد راند مقاله همانند ماه های قبل به صورت مجازی توسط باشگاه پژوهشگران سلامت در تاریخ ۹ آذرماه ۱۳۹۹ برگزار شد. در این رویداد که با حضور بیش از ۸۰ نفر از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران برگزار شد، یک مقاله کارازمایی بالینی توسط دکتر نوشین محمدی فرد مورد داوری و نقد قرار گرفت.
هدف از برگزاری راند مقاله که هر ماه توسط باشگاه پژوهشگران سلامت برگزار می شود، آشنایی پژوهشگران با فرایند داوری مقالات و چگونگی توجه به نکات کلیدی در نوشتن مقاله می باشد. پژوهشگران میتوانند دستنوشته های خود را جهت بررسی در رویدادهای آتی به آدرس ایمیل hrc@mui.ac.ir ارسال فرمایند.
گفتنی است در دهمین روز از آذرماه پژوهش، نشست آنلاین شرکت دانش بنیان مبین صنعت توحید، فعال درحوزه لیزر و اپتیک، طراحی، ساخت و مهندسی معکوس دستگاه های مختلف ارزیابی تشخیصی در رشته های پزشکی و توانبخشی اعم از کلونوسکوپ، اتوسکوپ، لارینگوسکوپ و ... برگزار شد.
این نشست آنلاین با هدف معرفی ظرفیت و توانمندیهای شرکت دانش بنیان مبین صنعت توحید و یافتن پل ارتباطی بین رشته الکترواپتیک و علوم توانبخشی بود. در این نشست، که با رویکرد فناورانه و صنعتی برگزار شد، به معرفی محصولات، تجهیزات و خدمات مجموعه، یافتن صورت مسئله ی اپتیکی در علوم توانبخشی با دیدگاه محصول محوری و انجام پژوهش مشترک در زمینه ی فیزیک پزشکی پرداخته شد.
در این نشست که به مناسبت آذرماه پژوهشی با هماهنگی معاونت تحقیقات فناوری دانشگاه علوم پزشکی و معاونت پژوهشی دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد، پژوهشگران رشته های علوم پزشکی حضور داشتند.