برگزاری سه وبینار با عنوانهای مختلف بمناسبت رویداد آذرماه پژوهش در دانشگاه
3 آذرماه، همزمان با سومین روز از آذرماه پژوهش در دانشگاه، وبینار "بازنمایی پژوهش های پزشکی در رسانه" از ساعت 10 تا 12 ظهر با سخنرانی دکتر حسام الدین ریاحی، پزشک و متخصص اخلاق پزشکی، برگزار گردید.
در این وبینار، در رابطه با اهمیت ارتباطات سلامت به نکات مهمی از جمله طرح فراگیر موضوعات پزشکی در حوزه های مختلف اعم از درمان و پژوهش در رسانه های جمعی و ضرورت نظارت و پایش این اطلاعات از سوی حرفه مندان سیستم ارایه خدمات سلامت اشاره شد.
همچنین در ادامه سخنان به جهت دهی به نگرش افراد جامعه نسبت به مسایل مختلف در حوزه سلامت از دیگر کارکردهای مهم رسانه است که ضرورت توجه به مقوله ارتباطات سلامت را به خوبی مشخص می کند و علاوه بر این مورد، به برخی موارد اخلاقی مانند حفظ حریم خصوصی افراد یا حمایت از منافع گروههای خاص در رسانه ها و مواد قانونی موجود در حمایت از این اصول اخلاقی پرداخته شد.
در این وبینار به مدلهایی برای طبقه بندی رسانه ها در ایران و جهان و ویژگی ها و محدودیتهای هر یک اشاره و برضرورت تعامل فعالانه بین حرفه مندان سلامت و اصحاب رسانه برای انتقال صحیح مفاهیم پزشکی به جامعه تاکید شد.
گفتنی است سه شنبه 4 آذرماه، همزمان با چهارمین روز از رویداد آذر ماه پژوهش، وبینار «پیشگیری و درمان چاقی ناشی از تغییر سبک زندگی در دوران کرونا» نیز توسط رئیس مرکز تحقیقات امنیت غذایی، دکتر رضا امانی، متخصص تغذیه (دارای فلوشیپ تغذیه در چاقی از سیدنی استرالیا) از ساعت 10 لغایت 12برگزار شد.
در این وبینار توصیه هایی در زمینه سبک زندگی و سلامت و تغذیه مطابق با اطلاعات و آمار بروز شده دنیا ارایه شده و نیاز به تغییر سبک زندگی فردی و اصلاح روش های ناسالم گذشته با توجه به ورود ویروس کروونا به زندگی امروزی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
در این روز همچنین دومین فستیوال کیس ریپورت به صورت مجازی با همکاری باشگاه پژوهشگران سلامت و هسته تحقیقاتی اینفورمیشنیست بالینی دانشکده مدیریت با حضور بیش از ۸۰ نفر از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران برگزار شد. در این رویداد در خصوص اهمیت گزارش موردی و چگونگی نوشتن این مقالات بحث و بررسی و توضیحاتی در مورد تمپلیت طراحی شده توسط هسته تحقیقاتی فوق ارایه گردید.
شایان ذکر است وبینار « ارگونومی و ریز فاکتورهای اسکلتی-عضلانی در دورکاری....» نیز توسط دکتر مهناز شاکریان، استادیار گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت از ساعت 17 لغایت 19 برگزار گردید. در این وبینار ، به کاربردهای ارگونومی در ارتباط با کار با PIDs پرداخته و ریسک فاکتورهای رایج کار با لپ تاپ، تبلت و گوشی های همراه توضیح داده شد.
همچنین راهکارهایی ساده و کاربردی برای کاهش این آسیب ها و ورزش های مرتبط با کارهای اداری معرفی و توضیحات لازم در خصوص نحوه ی انجام آنها داده شد.