رفتن به محتوای اصلی
x

بیماری سالک در کمین تاغزارنشین های اصفهان/هشدارها را جدی بگیرید

 مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت اصفهان گفت: ساخت و سازهای بی رویه در کنار تاغزارها می تواند به عنوان تهدید تشدید بیماری سالک در استان اصفهان قلمداد شود.

دکتر رضا فدایی  با اشاره به اینکه شیوع بیماری سالک از شهریورماه تا اواخر پاییز در استان اصفهان گزارش می‌شود، اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، مبارزه با مخزن، ناقل و اقدامات پیشگیرانه و آگاهی بخشی در زمینه کنترل بیماری سالک در استان اصفهان توسط دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با جدیت دنبال شده است.

وی افزود: با بهره گیری از تمام روش‌های موجود برای مبارزه با مخزن و ناقل بیماری سالک در استان اصفهان اقدام کردیم.

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت اصفهان با بیان اینکه امکان برگزاری کلاسهای حضوری برای ساکنان مناطق سالک خیز مهیا نبود، تصریح کرد: از روش‌هایی مانند تماس تلفنی و ارسال پیامک نسبت به افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در جهت بیماری سالک اقدام شد.

وی بیان داشت: در استان اصفهان، سالانه بین هزار تا سه هزار نفر درگیر بیماری سالک می‌شوند؛ این در حالی است که در گذشته بالغ بر ۵ الی ۶ هزار نفر درگیر این بیماری می‌شدند.

دکتر فدایی با اشاره به اینکه تاغزارهای کاشته شده در نواحی شرق اصفهان جهت مبارزه با کانون‌های گردوغبار و بیابان زدایی است، اظهار داشت: اگرچه گیاه تاغ به عنوان منبع تجمع موش به عنوان مخزن بیماری سالک قلمداد می‌شود.

وی گفت: ساخت و سازهای بی رویه به سمت تاغزارهای استان اصفهان در حال پیشروی است و هیچ نظارت و ضابطه‌ای بر این ساخت و سازها با وجود هشدارهای دانشگاه علوم پزشکی نسبت به شیوع بیماری سالک برای ساکنان این مناطق فراهم نیست.