کسب موفقیتی دیگر برای دانشگاه: رتبه دوم مراکز تحقیقاتی تغذیه و امنیت غذایی و قلب و عروق دانشگاه در بین مراکز تحقیقاتی کشور
معاونت تحقیقات و فنلاوری دانشگاه اعلام نمود: براساس آخرین ارزشیابی مراکز تحقیقاتی کشور در سال 1403، مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دربین مراکز تحقیقاتی ارتقاء سلامت و مرکز تحقیقات قلب و عروق در بین مراکز تحقیقاتی بالینی با بیش از ۱۰ سال سابقه کار به رتبه دوم کشوری ارتقاء یافتند .
این دستاورد بزرگ را به خانواده بزرگ دانشگاه و اعضای محترم هیات علمی تبریک عرض می نماییم.