دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق به ارتقای شاخصها در برنامه سلامت گوش و شنوایی شد

دکتر سعید محمودیان رئیس اداره سلامت گوش و مراقبت از شنوایی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حاشیه برگزاری وبینار کشوری برنامه سلامت گوش و شنوایی اظهار داشت: با توجه به اینکه بیش از ۳۰ پایش و کارگاه آموزشی در این زمینه در سراسر کشور اجرا شده است،  دو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و شیراز در برنامه سلامت گوش و شنوایی موفق گردیده اند که سطوح شاخص ها در این زمینه را ارتقا دهند.
وی همچنین از غربالگری نوزاد در بدو تولد در کل کشور خبر داد و افزود:  طبق برنامه سلامت گوش و شنوایی، غربالگری یک میلیون و 300هزار نوزاد در کل کشور در بدو تولد و زیر یک ماه انجام شده و می شود.
رئیس اداره سلامت گوش و مراقبت از شنوایی وزارت بهداشت تصریح کرد: تصمیم داریم همه هفتاد دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور را از نزدیک در خصوص برنامه های سلامت گوش و مراقبت شنوایی رصد کنیم‌.