افتتاح طرح توسعه‌ مرکز خدمات جامع سلامت شهید شریفیان بادرود

یکشنبه ۲۱ مرداد ماه، طرح توسعه مرکز خدمات جامع سلامت شهید شریفیان شهر بادرود با حضور استاندار اصفهان، نماینده مردم شریف شهرستان نطنز در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از مدیران کل استان و مسئولین شهرستان به بهره برداری رسید.

کلنگ زنی و عملیات عمرانی طرح توسعه‌ مرکز خدمات جامع سلامت شهید شریفیان بادرود در اسفندماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد و هم اکنون با زیربنای ۸۱۰ متر مربع در دوطبقه و با صرف هزینه ای معادل ۱۵ میلیارد تومان آماده ارایه خدمات به مردم شهرستان می باشد.

شایان ذکر است این مرکز جمعیت ۱۹۳۸۰ نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد و با ۲۴ پرسنل ( ۴ پزشک، دو ماما، دو دندانپزشک، ۸ مراقب سلامت، دو کارشناس بهداشت محیط، یک کارشناس بهداشت حرفه ای، یک کارشناس سلامت روان ، یک کارشناس تغذیه و سه کارشناس اداری و خدماتی) در راستای ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و ارتقاء شاخص‌های بهداشتی فعالیت می نماید.

در پایان رییس دانشگاه و هئیت همراه از طرح توسعه بیمارستان ۵۲ تخت خوابی فاطمیه (س) بادرود بازدید بعمل آورد.