آزمون انفرادی شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه برگزار شد

جمعه 19 مردادماه، آزمون انفرادی شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی در منطقه ۷ کشور به میزبانی دانشگاه  برگزار شد.

دکتر محمدرضا رضایتمند سرپرست المپیاد دانشجویان در منطقه ۷ کشور در این خصوص گفت: این آزمون تا پیش از این، به طور متمرکز در تهران برگزار می‌شد، اما امسال همزمان در ۱۰ منطقه با حضور ۴۸۰ دانشجو برگزار شد.
وی اظهار نمود: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان میزبان۷۵ دانشجو از دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، شهرکرد، کاشان، یزد “ منطقه ۷ کشور“      و  دانشگاه آزاد اسلامی بود که در ۶ حیطه مدیریت نظام سلامت، آموزش پزشکی، همگرایی علوم پایه، استدلال بالینی، بازآفرینی و هنر و سلامت به رقابت پرداختند.
شایان ذکر است آزمون حیطه کارآفرینی و هنر و سلامت آزمون تئوری ندارد و همزمان با دیگر حیطه‌های علمی از هفدهم تا بیست و سوم شهریورماه جاری آزمون عملی گرفته می شود.
همچنین نتایج این المپیاد روز بیست و سوم شهریور ماه اعلام می‌شود.