آزمایشگاه بیمارستان امین به دستگاه‌های مدرن تشخیصی آزمایشگاهی مجهز شد

در راستای ارائه خدمات بهتر و با کیفیت در بخش آزمایشگاهی، چهار دستگاه جدید و با تکنولوژی نوین آزمایشگاهی به مجموعه امکانات و تجهیزات پیشین آزمایشگاه مرکز آموزشی درمانی امین اصفهان افزوده شده است.

دکتر حسین زاده رییس بیمارستان امین با بیان ویژگی های این دستگاه ها عنوان نمود: چهاردستگاه Bac Tec (کشت خون)، BD phonix50 ( تعیین هویت و انتی بیوگرام پاتوژن ها)، minderay BS 430 (اتوآنالایزر بیوشیمی) وCell Counter BC_6200 (هماتولوژی) که از طریق پروژه پاسخ به فووریت کویید -19 در ایران (ICERP) و حاصل همکاری نزدیک بین سازمان بهداشت جهانی(WHO) و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به این مرکز اهدا گردید.

رئیس مرکز افزود: این دستگاه ها با تلاش و همت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بویژه اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان و تیم مدیریتی مرکز درآزمایشگاه مرکز امین راه اندازی و به بهره برداری رسید.

ایشان با اشاره به امکانات دستگاه کشت خون (Bac Tec) افزود:

دستگاه Bac Tec FX40  BD از تکنیک تشخیص ارگانیسم بر پایه نور فلورسانس و الگوریتم تشخیصی یک میکروارگانیسم در میلی لیتر و حدف آنتی بیوتیک در محیط کشت استفاده می کند که سرعت تشخیص را بالا برده و با انجام همزمان 40 نمونه خون و مایعات استریل بدن باعث کمتر شدن مدت بستری بیماران می شود.

دکتر حسین زاده در معرفی دستگاه BD phonix50 تعیین هویت و انتی بیوگرام پاتوژن ها عنوان نمود:

این دستگاه در بخش میکروب شناسی، تعیین هویت و آنتی بیوگرام را در کمترین زمان ممکن انجام می‌دهد و با تکنولوژی منحصر به فرد خود امکان شناسایی ۱۶۰ گونه باکتری گرم منفی، ۱۴۰ گونه باکتری گرم مثبت و ۶۴ نوع قارچ و مخمر را در کمتر از ۱۰ ساعت  بصورت همزمان فراهم می‌نماید. همچنین این دستگاه قادر به تعیین MIC  (حداقل غلظت ممانعت کنندگی) و تشخیص مقاومت‌های تاخیری می‌باشد.

ایشان ضمن راه اندازی و بهره برداری دو دستگاه minderay BS 430 ( بیوشیمی) و Cell Counter BC_6200  (هماتولو ژی)  در آزمایشگاه امین افزود: دستگاه اتوآنالایزر در بخش بیوشیمی، توانایی انجام 430 تست در ساعت را دارد که قادر است تعداد ۱۰۲ نمونه بیمار را به طور همزمان انجام دهد که از دیگر مشخصه‌های این دستگاه حداقل مصرفReagent  (معرف) نسبت به دستگاه‌های دیگر است .

همچنین دستگاه سل کانترکه در بخش هماتولوژی یا خون شناسی با توانایی‌های بالا از جمله: قابلیت انجام ۱۱۰ نمونه CBC در ساعت، قابلیت ذخیره ۱۰۰هزار جواب بیمار و همچنین قابلیت خوانش خون تام و مایعات بدن شامل: مایع صفاق، مایع جنب، CSF و سینویال و تعیین درصد رتیکلویست خون را دارا می‌باشد.

دکتر حسین زاده در پایان گزارش ضمن تشکر از همت و تلاش های مسئولین وزارت بهداشت و مسئولین دانشگاه که در تامین این دستگاه ها و تحویل به بیمارستان امین تلاش وافر نمودند عنوان نمود : آزمایشگاه مرجع درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که در مرکز امین راه اندازی و به بهره برداری رسیده است آماده ارائه خدمات آزمایشگاهی به بیماران و شهروندان گرامی می باشد.