جشن بزرگ چهل و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در دانشگاه برگزار شد

شنبه 21 بهمن ماه، در آستانه سالروز چهل و پنجمین پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، مراسم جشن انقلاب با حضور رییس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از معاونین، اساتید، مدیران و کارکنان در تالار ابن سینا مرکز همایش عملی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم دکتر شیرانی ضمن گرامیداشت یوم الله دهه مبارک فجر و یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و همچنین تبریک اعیاد رجب و شعبانیه، به بیان دستاوردهای حوزه سلامت پس از انقلاب، از جمله: افزایش امید به زندگی در مردم، دسترسی عادلانه خدمات پزشکی در دورترین روستاها و شهرستان ها و همچنین پیشرفت در صنعت دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت.

در ادامه رییس دانشگاه ضمن دعوت از جامعه دانشگاهی در راهپیمایی بیست و دوم بهمن، به پیگیری فوق العاده خاص در بودجه 1403 و نیز مطالبات رفاهی کارکنان اشاره نمود.

شایان ذکر است در این مراسم ضمن برگزاری برنامه های فرهنگی و مسابقه دهه فجر، هدایایی بصورت قرعه کشی بین شرکت کنندگان اهدا گردید.