حماسه حضور خانواده بزرگ دانشگاه در مراسم راهپیمایی 22 بهمن

یکشنبه 22 بهمن ماه، رییس دانشگاه به همراه جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان در کنار مردم شهید پرور و انقلابی اصفهان، در مراسم چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی 22 بهمن شرکت نمودند.

در این اقدام مسئولین از مقابل درب بیمارستان خورشید شروع به راهپیمایی و در میدان امام خمینی(ره) به گروه منسجم، آگاهانه و پرشور مردم ولایتمداراصفهان در "راهپیمایی عظیم 22 بهمن پیوستند، " و با آرمان هاي امام راحل و شهداي عظيم الشان انقلاب، تجديد میثاق نمودند.

شایان ذکر است 56  واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی برای تامین سلامت راهپیمایان با استقرار در معابر و مسیرهای راهپیمایی، سلامت شرکت کنندگان را تامین کردند.

همچنین مراکز بهداشت شماره یک  و دو اصفهان نیز با برپایی غرفه  میزخدمت در میدان امام خمینی (ره) اقدام به اندازه گیری فشار خون و دیابت، مشاور تغذیه ومشاور روان نمودند.