رونمایی از داروی بیماری سالک توسط معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو

23 آذر ماه در سفر یک روزه معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو به اصفهان ضمن بازدید از یک شرکت دانش بنیان، بهره برداری از طرح توسعه و تولید داروهای پر خطر، از داروی بیماری سالک نیز رونمایی کرد.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت: این طرح با سرمایه گذاری بیش از 1500 میلیارد ریال و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری راه اندازی شده که فعالیت خود را در زمینه تولید 350 میلیون عدد انواع قرص پیوست رهش برای درمان انواع بیماری ها تولید و به بازار عرضه می کند.

وی گفت: با تلاش داروسازان با تجربه این شرکت و با بهره مندی از ظرفیت علمی اساتید استان پس از دوسال انجام کار تحقیقاتی، نخستین بار در کشور آمپول مگلومین آنتی مونات وقطره چشمی لوتراتی به تولید انبوه رسید.