آیین افتتاح هفته پژوهش در دانشگاه برگزار شد

چهارشنبه 8 آذرماه، آیین افتتاح هفته پژوهش با حضور رییس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، رییس دانشگاه اصفهان، رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، معاونین و مدیران دانشگاه، روسای دانشکده ها، دکتر بانکی پور نماینده محترم مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، جمعی از روسا و مدیران دانشگاه ها، اعضای هیات علمی و پژوهشگران فرهیخته دانشگاهی در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه طی سخنانی ضمن گرامیداشت هفته بسیج و قرار گرفتن در آذرماه پژوهشی، به موفقیت ها و افتخارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سطح بین المللی اشاره کرد و افزود: با تلاش های شبانه روزی استادان، پژوهشگران و دانشجویان، 30 نفر از اساتید این دانشگاه جزو 2 درصد دانشمندان پراستناد برتر جهان قرار گرفته اند.

وی کسب ثروت از طریق علم و تحقیق را باعث تحول در زندگی افراد و یک ملت عنوان کرد و افزود: در شرایط کنونی بایستی به خلق ثروت از راه علم دست پیدا کنیم.

همچنین دکتر بانکی پور نماینده محترم مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی، به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص علم اشاره نمود و افزود: رهبر معظم انقلاب الگوی پیشرفت را دارای سه ضلع عنوان کردند که دو ضلع این مثلث علم و تفکر می باشد. جامعه ما باید توانایی تفکر و اندیشه در امور را داشته باشند که بتوانند حق از باطل را تشخیص دهند.

دکتر رویا کلیشادی محقق و از دانشمندان بین المللی دانشگاه نیز در این مراسم طی سخنانی در راستای ارتقای وضعیت علمی کشور، ضمن حمایت مدیران و مسئولین کشور از محققین و پژوهشگران، بیان داشت با امید آفرینی برای جوانان در حیطه پژوهش و حمایت کامل از این عزیزان می توان به بالاترین درجات علمی جهان دست پیدا کرد.

وی همچنین به اهمیت و ضرورت پژوهش و فناوری بخصوص در حیطه پزشکی اشاره نمود و بیان داشت:  اگر در این حیطه دیدگاه پژوهش محور نداشته باشیم پیشرفت قابل توجهی نخواهیم داشت.

دکتر کلیشادی پژوهش را کوششی برای یافتن بهترین راهکارهای ممکن برای حل مشکلات موجود در عرصه های زندگی و راهی برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افق های تازه برای آیندگان عنوان کرد و افزود: چه موضوعی بالاتر و با اهمیت تر از مقوله سلامت که در آن علم و پژوهش جایگاه اول را دارد.

شایان ذکر است در حاشیه این مراسم رونمایی از آخرین دستاوردهای پژوهشی دانشکده ها و مراکز مختلف پژوهشی در بیست وچهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان اصفهان برپا گردید که با استقبال و بازدید مدعوین قرار گرفت.