سه شنبه 16 آبان ماه، جلسه گردهمایی و هم اندیشی کارشناسان فناوری اطلاعات و ارتباطات کلیه واحدهای تابعه دانشگاه با حضور دکتر سلطانیان رییس دفتر و مشاور رئیس دانشگاه ، جمعی از کارشناسان IT  و مدیر افتای استان ، در تالار نفیس دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا دکتر جنگی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طی سخنرانی گزارش عملکرد 6 ماهه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه مطالبی را ارایه نمود.

سپس مهندس کیانی کارشناس مدیریت افتای استان، پیرامون رعایت الزامات مسائل امنیتی بمنظور کاهش خطرات و خسارات به پایگاه های داده و جلوگیری از بحران های جبران ناپذیر مطالبی را بیان نمود.

در ادامه دکتر مجید جنگی به همراه روسای گروه های نرم افزار و پورتال و داده، امنیت، زیرساخت و شبکه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه، با برگزاری جلسه پرسش و پاسخ، به کلیه سوالات کارشناسان IT دانشگاه پاسخ و جهت رفع مشکلات آنان پیشنهاداتی را ارائه نمودند.

در پایان مسئولین به رسم یاد بود و به جهت تکریم و پاسداشت خدمات صادقانه مدعوین محترم بازنشسته و پیشکسوت حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه، با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از زحمات آنان در دوران خدمت تقدیر نمودند.