پوشش امداد سلامت مراسم راهپیمایی استکبار ستیز سالروز 13 آبان توسط اورژانس پیش بیمارستانی

29 واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی برای تامین سلامت راهپیمایان در روز مبارزه با استکبار جهانی مستقر شدند.

دکتر فرهاد حیدری، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: امروز شنبه 13 آبان ماه 1402، پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان با استقرار در معابر و مسیرهای راهپیمایی سالروز مبارزه با استکبار جهانی پوشش امداد سلامت شرکت کنندگان را تامین کردند.

دکتر حیدری به واحد های مستقر اورژانس پیش بیمارستانی اشاره کرد و افزود: 29 واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی برای تامین سلامت راهپیمایان در این روز مستقر شدند و به مراجعین خدمات اورژانس ارائه دادند.

وی با ذکر اینکه 60 نفر از پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی در این استقراری ها حضور یافتند تصریح کرد: 24 واحد امدادی آمبولانس اورژانس پیش‌بیمارستانی، 4 واحد امداد موتوری و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در تمامی شهرستانهای استان آماده امدادرسانی به شرکت کنندگان در مراسم راهپیمایی بودند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی ضمن قدردانی از پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی مستقر که با حضور در این راهپیمایی همراه با مردم اقشار مختلف جامعه شعار ضد استکبار سر دادند و به تامین سلامت هم استانی ها پرداختند، ادامه داد: از میان تعداد واحد امدادی ذکر شده 6 واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی شامل 3 واحد امدادی آمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی، دو واحد امداد موتوری و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در میدان امام خمینی (ره) و خیابان های منتهی به آن در شهرستان اصفهان مستقر شدند.