دیدار رییس و مسئولین دانشگاه با خانواده معظم شهید نریمانی

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و همزمان با ایام فرخنده ولادت پیامبر اسلام (ص) و امام صادق (ع) و همچنین فرا رسیدن هفته وحدت، دکتر شیرانی رییس دانشگاه به همراه جمعی از معاونین و مسئولین دانشگاهی با حضور در منزل شهید نریمانی با خانواده این شهید بزرگوار دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار صمیمانه دکتر شیرانی  ضمن یادآوری و گرامیداشت ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های شهدا و جانبازان در هشت سال دفاع مقدس، به این حقیقت که امنیت امروز کشور مدیون ایثار و از جان گذشتگی شهیدان و جانبازان است اشاره کرد و افزود : صبر و استقامت خانواده های سرافراز شهدا، موجب استمرار فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می باشد.

در این محفل نیز خانواده شهید نریمانی ضمن قدردانی از دکتر شیرانی و مسئولین دانشگاهی، به بیان خاطرات ارزشمند و قرائت سفارشات آن شهید بالا مقام پرداختند.

در پایان این دیدار نیز با اهدای لوح یادبودی توسط دکتر شیرانی از خانواده شهید نریمانی تجلیل بعمل آمد.

گفتنی است شهید نریمانی از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بود که در تاریخ 1363/1/22 در جبهه حق علیه باطل در خاکریز طلاییه به درجه رفیع شهادت نائل شد.