ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری دانشگاه همزمان با سراسر کشور برگزار شد

صبح روز جمعه هفتم مهر ماه 1402ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ساعت ۸ صبح لغایت 20:30 در 38 صندوق اخذ آرا در اصفهان اجرا شد.

دکتر خوروش معاون درمان دانشگاه در خصوص ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری گفت: در این دوره ازانتخابات تیم های اجرایی، پشتیبانی و نظارت بر انتخابات در تمامی شعب ثابت و سیار مستقر بودند و انتخابات با شور و انگیزه فراوان جامعه پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

وی خاطرنشان کرد: انتخابات هیأت مدیره های نظام پرستاری شهرستان ها و اعضای شورای عالی سازمان نظام پرستاری هر 4 سال یکبار  توسط هیأت اجرایی انتخابات برگزار می شود و در سال جاری نیز در شهر اصفهان 9 صندوق ثابت و 7 صندوق سیار در نظر گرفته شد.

وی افزود: با توجه به افزایش تعداد هیات مدیره های شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در شهرستان نجف آباد، خمینی شهر، لنجان، شهرضا، فلاورجان، گلپایگان و خوانسار، فریدن و فریدونشهر و چادگان، مبارکه و نایین برای برگزاری انتخابات صندوق های ثابت و سیار نیز مدنظر قرار گرفت.

لازم به ذکر است  طبق آمار ثبت شده در معاونت پرستاری دانشگاه، در این دوره انتخابات 37 نفر مورد تایید و صلاحیت جهت کاندیداهای انتخابات شدند و به مرحله انتخابات رسیدند.

گفتنی است در پایان زمان اخذ رای، شمارش آرا در شعب انجام و در هیات مدیره اصفهان ۹ نفر به عنوان منتخب هیات مدیره نظام پرستاری اصفهان انتخاب شدند.