تشریح برنامه های پنجمین دوره اعطای جایزه بین المللی مصطفی (ص) در دانشگاه

دکتر پژمان عقدک مدیر اجرایی (جشنواره) پنجمین دوره اعطای جایزه بین المللی مصطفی (ص) در دانشگاه در خصوص اهداف و برنامه های این جشنواره در اصفهان گفت:  جایزه مصطفی(ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری در جهان،  بعد از مطالعه علمی ۳۰۰ جایزه جهانی و بررسی استانداردهای این جوایز از اوایل دهه 90 شروع به کار نموده است و به دلیل اهمیت دانش در سخنان پیامبر خاتم، مزین به نام پیامبر اکرم(ص) شده است.

وی تصریح کرد: این جایزه تاکنون چهار دوره در سال‌های 1394، 1396، 1398 و 1400 برگزار شده و پنجمین دوره آن از تاریخ 7 الی 12 مهرماه به میزبانی شهر اصفهان برگزار می‌گردد. همچنین برگزاری این رویداد به برقراری ارتباط موثر بین دانشمندان کشورهای دیگر با محققین دانشگاهی کمک کرده و در بلند مدت به نتایج علمی و پژوهشی و نتایج فناورانه و اقتصادی منجر می گردد.

دکتر عقدک اظهار نمود: آئین افتتاحیه این رویداد با حضور دانشگاهیان، نخبگان، فرهیختگان، دانشمندان بین المللی به همراه سخنرانی ریاست محترم جمهور در روز جمعه 7 مهر ماه در سالن اجلاس  مرکز همایش های بین المللی اصفهان برگزار خواهد شد.

همچنین افتتاحیه برنامه  تبادل تجربیات علمی و فناوری  با حضور دانشمندان تراز اول جهان اسلام  و با رویکرد شبکه سازی علمی و فناوری،  درتاریخ 8 مهرماه در شهرک علمی و تحقیقاتی برگزار می گردد.

لازم به ذکر است نهمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (استپ) با موضوع‌های سلامت، محیط زیست، هوش مصنوعی و زیست بوم علم و فناوری، در تاریخ  9 مهرماه 1402 در دانشگاه  علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود. در این رویداد جلسات سخنرانی و پانل های علمی با حضور اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و دانشجویان  در دانشکده های  پزشکی، داروسازی، بهداشت ، تغذیه و فناوری های نوین از ساعت 9 صبح لغایت 17 برگزار می گردد. متقاضیان شرکت در این برنامه می‌توانند با مراجعه به تارنمای  https://step.mstfdn.org/join فرم ثبت‌ نام را تکمیل و ارسال کنند.