قطب درمانی جنوب غرب استان به دستگاه MRI مجهز شد

پنج شنبه 29 تیرماه، بیمارستان شهدای لنجان که عنوان "قطب درمانی جنوب غرب استان" را دارد به دستگاه MRI مجهز شد.

در این مراسم بهره برداری که با حضور رئیس دانشگاه، نماینده محترم مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان و خیرین عرصه سلامت برگزار شد،  دستگاه ام آر آی بیمارستان شهدای لنجان که یکی از پیشرفته ترین و به روز ترین دستگاه ها می باشد، افتتاح و به بهره برداری رسید.

در این مراسم دکتر شیرانی رییس دانشگاه خاطرنشان کرد: قیمت ارزی این دستگاه با هزینه ای معادل یک میلیون دلار توسط خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تامین گردیده که با بهره برداری از آن، نه تنها مردم شهرستان های لنجان بلکه شهرستان های همجوار هم تحت پوشش پیشرفته ترین دستگاه ام آر آی موجود در استان خواهند بود.

دکتر شیرانی رییس دانشگاه افزود: طی یکسال و نیم گذشته شاهد تحولات بسیاری در حوزه نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی و عمرانی بیمارستان شهدای لنجان بوده ایم که با بهره برداری از ام آر آی آخرین حلقه مفقودی خدمت رسانی به مردم این منطقه در بیمارستان کامل شد.

همچنین رییس دانشگاه در پایان به طرح توسعه بیمارستان اشاره نمود و افزود: در سال جاری عملیات عمرانی آن نیز شروع خواهد شد.