شانزدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه برگزار شد

چهارشنبه 28 تیرماه 1402، شانزدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور رییس دانشگاه، روسای کمیته های تخصصی و سایر اعضای قرارگاه در سالن اجتماعات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار گردید.

در  این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسات قبل قرارگاه، مسئولین در خصوص عملکرد کمیته های تخصصی و پیش مصوبات تهیه شده در سه ماهه اول  سال 1402 گزارشی را ارایه و به بحث و بررسی عملکرد دانشگاه ها در سال های 1400 و 1401 در خصوص توسعه منظم و منسجم زایمان های بدون درد، ثبت و بارگذاری مستندات فرایند غربالگری در سامانه باروری سالم، مرخصی تجمیعی یک روزه به جایگزینی مرخصی ساعتی برای مادران دارای شرایط خاص پرداختند.

در پایان جلسه ضمن ارایه پیشنهادات و راهکارهایی توسط اعضای قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه، مصوباتی به تصویب رسید.