افتتاح و بهره برداری از دستگاه سی تی اسکن 32 اسلایس GE در مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی سیدالشهدا(ع)

سه شنبه 27 تیرماه، با حضور رییس دانشگاه، جمعی از مسئولین دانشگاه و بیمارستان سیدالشهدا(ع) و همچنین خیرین عرصه سلامت، دستگاه سی تی اسکن 32 اسلایس GE در مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی سیدالشهدا(ع) افتتاح و به بهره برداری رسید.

این دستگاه با هزینه ای بالغ بر 12 میلیارد تومان توسط خیر محترم خریداری و نیز برای ساخت فضای فیزیکی مورد نیاز مبلغ 4 میلیارد تومان هزینه شده است که 16 میلیارد تومان از این مبلغ توسط خیرین بزرگوار (محمدعلی سلامت و مصطفی نصر اصفهانی) و مابقی از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تامین شده است.

با بهره برداری از این دستگاه ارایه خدمات تشخیص به بیماران بستری و سرپایی با کیفیت و سرعت بالاتر از قبل انجام می گیرد.