دیدار صمیمی رییس دانشگاه با استاد پیشکسوت دکتر مسعود پورمقدس

جمعه 23 تیرماه، رییس دانشگاه به همراه تعدادی از مسئولین و اساتید دانشگاه، با استاد گرانقدر و پیشکسوت جناب آقای دکتر مسعود پورمقدس دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار که بمنظور تکریم  استاد فرهیخته و تلاشگر علوم پزشکی صورت گرفت،  رئیس دانشگاه ضمن تقدیر از تلاش های خالصانه  جناب آقای دکتر پورمقدس و خدمات ارزنده ای که توسط ایشان به حوزه بهداشت و درمان استان اصفهان ارائه شده  تشکر نموده و تکریم و احترام به مقام استاد را برای همه آحاد جامعه بویژه شاگردان استاد و همکاران ایشان یک وظیفه دانست.

شایان ذکر است دکتر مسعود پورمقدس متولد ۱۳۲۶ از اصفهان است که دارای فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی از بیمارستان گایز/ دانشگاه لندن/ انگلستان؛ تخصص قلب و عروق از دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکترای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دارای رتبه علمی استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشد.

ایشان یکی از عاشقان‏‎ ‎‏ حضرت امام (ره) بوده و افتخار این را دارند که حدود 9 سال در خدمت‏‎ ‎‏امام (ره) و از نزدیک مراقب حال عمومی منجمله قلب شان بوده است.

مدیر گروه قلب و عروق، معاون پژوهشی و رئیس دانشکده پزشکی، رئیس دانشکده داروسازی و معاون/ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ رئیس بیمارستان قلب شهید چمران اصفهان؛ رئیس بیمارستان علی اصغر اصفهان؛ عضو هیئت ممیزه و هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ مدیر مسئول مجله انگلیسی Arya Atherosclerosis از جمله سوابق علمی و اجرایی این استاد پیشکسوت می باشد .