رییس دانشگاه: ساخت بیمارستان 1000تخته خوابی اصفهان جایگرین بیمارستان های فرسوده می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ساخت بیمارستان  800 و 1000 تخت خوابی در اصفهان جایگزین بیمارستان های فرسوده می‌شود.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر  شاهین شیرانی در مراسم افتتاح پروژه های بهداشتی در استان اصفهان  اظهار داشت: در حال حاضر طرح توسعه بیمارستان فارابی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و بودجه آن نیز آماده شده است.

وی از افتتاح چند طرح  در بیمارستان فارابی اصفهان خبر داد و گفت: مرکز سنجش سلامت کارکنان یکی از طرح های  بزرگ است که در این مرکز ، سلامت تن و روان کارمند از لحظه ورود به سیستم تا زمانی که بازنشسته می‌شود، مورد بررسی و کنترل قرار می‌گیرد و کارمندان می توانند با سلامتی، به مردم خدمت با کیفیت ارایه نمایند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: کارکنان پس از دریافت معاینات بدو ورود، معاینات  دوره ای می‌شوند و اگر موردی باشد، اقدامات پیشگیری و درمانی مناسب به آنها ارائه می گردد.

وی به افتتاح و بهره برداری دستگاه پت اسکن جهت بیماران سرطانی و تشخیص بهتر در بیمارستان فارابی اشاره نمود و افزود: بالغ بر 1 میلیون و 800 هزار دلار هزینه خرید و تامین  ساختمان این دستگاه شده است و همچنین برای ارایه خدمات از  پزشکان متخصص بهره گرفته، کارکنان  نیز آموزش های دوره ای لازم را دیده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: دستگاه پت اسکن برای تعیین گرید سرطان ها و تشخیص متاستاز با دقت بالا انجام می گیرد.