شرکت ۱۰۸ دانشجوی علوم پزشکی در آزمون غربالگری کشوری پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در حوزه آزمون اصفهان

۳۱ تیر ماه، ۱۰۸ دانشجوی رشته های مختلف علوم  پزشکی در  آزمون غربالگری کشوری حوزه انتخابی اصفهان در مرکز آزمون شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شرکت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمدرضا رضایتمند، دبیر علمی و سرپرست المپیاد علمی  دانشجویان علوم پزشکی اصفهان گفت: در آزمون غربالگری کشوری بالغ بر ۲۵۰۰ نفر با یکدیگر به رقابت می پردازند که  برگزیدگان این آزمون به مرحله نهایی کشوری راه می یابند. همچنین از این تعداد 57 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند که در آزمون غربالگری کشوری شرکت می کنند.

دبیر علمی و سرپرست المپیاد علمی  دانشجویان علوم پزشکی اصفهان افزود: المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور همه  ساله برگزار می‌شود که امسال شاهد برپایی  پانزدهمین دوره از المپیاد هستیم.  این رویداد بزرگ علمی امسال  در ۵ حیطه استدلال بالینی، آموزش پزشکی، کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه، مدیریت نظام آموزش و سلامت و حیطه همگرایی علوم پایه برگزار می‌شود.

دکتر رضایتمند گفت: راه یافتگان به مرحله اول آزمون غربالگری از برگزیدگان مرحله غربالگری دانشگاهی بودند که در خرداد ماه برگزار شد. مرحله اول آزمون غربالگری کشوری نیز به مدت ۳ ساعت بطول می انجامد.