افتتاح دومین نمایشگاه لوازم خانگی، فرش و کالای خواب به مناسبت اعیاد قربان و غدیر

مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه لوازم خانگی، فرش و کالای خواب، یکشنبه 11 تیرماه، با حضور مدیر دفتر ریاست دانشگاه، مدیر امور رفاهی، مدیران ارشد شرکت اسنوا، مسئولین بانک قرض الحسته مهر ایران و جمعی از کارکنان دانشگاه در تالار فیروزه مجموعه رفاهی غدیر برگزار شد.

در این مراسم دکتر سلطانیان مدیر دفتر ریاست دانشگاه، طی سخنانی ضمن تشکر از برگزارکنندگان دومین نمایشگاه لوازم خانگی، برگزاری مشارکتی چنین نمایشگاه هایی را اقدامی شایسته در راستای افزایش پاسخگویی به نیازهای رفاهی پرسنل قلمداد نمود و تاکید کرد: با توجه به گستردگی جغرافیایی استان اصفهان، درصدد هستیم با همکاری مدیریت امور رفاهی دانشگاه، نمایشگاه هایی را به صورت قطب در چهار منطقه از استان اصفهان برگزار نماییم تا همکاران شهرستان های دیگر نیز به راحتی از تسهیلات این نمایشگاه ها استفاده نمایند.

شایان ذکر است پیرو استقبال گسترده همکاران در برگزاری اولین نمایشگاه لوازم خانگی، فرش و کالای خواب و درخواستهای مکرر در برگزاری مجدد آن، دومین نمایشگاه لوازم خانگی، فرش و کالای خواب، از روز یکشنبه 11 تیرماه به مدت ده روز در تالار فیروزه مجموعه رفاهی غدیر در حال برگزاری می باشد.

همکاران می توانند از ساعت ۱۰ صبح لغایت ۲۰ (۸ شب) در محل نمایشگاه حضور یافته و از تسهیلات آن استفاده نمایند.

مدیریت امور رفاهی دانشگاه