آیین کلنگ زنی ۱۲ واحد پانسیون و تعمیرات ۲۰ خانه بهداشت در شهرستان فریدن

کلنگ ساخت ۱۲ واحد پانسیون و تعمیرات ۲۰ خانه بهداشت در شهرستان فریدن توسط  آقای دکتر شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به زمین زده شد.

جمعه 9 تیرماه، با حضور رئیس دانشگاه،معاون توسعه و جمعی از مدیران، نماینده مردم شهرستان های فریدن،فریدونشهر، چادگان و بوئین و میاندشت در مجلس شورای اسلامی و فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان، آیین کلنگ زنی ۱۲ واحد پانسیون خیرساز (به همت خیر نیک اندیش مهندس محمود اله دادی) در شبکه بهداشت و درمان فریدن برگزار گردید.

در این مراسم، آقای دکتر محمدصالحی نماینده مردم شریف فریدن در مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: اینجانب از نزدیک شاهد تلاش های شبانه روزی مجموعه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در به نتیجه رسیدن اهداف سلامت و پروژه های در حال ساخت شهرستان های فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت هستم که ماحصل این تلاشها و مساعدت خیرین می تواند باعث ارتقاء سلامت آحاد مردم باشد.

همچنین رئیس دانشگاه ضمن تجلیل از زحمات تمامی خیرین و تشکل های مردم نهاد، طی سخنانی اظهار نمود: بحمدالله پیشرفت های حوزه سلامت در نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژه در مناطق محروم بسیار ارزشمند بوده است.

ایشان ارائه خدمات سلامت را از حقوق اولیه مردم عنوان کرد و افزود: قطعا یکی از وظایف اصلی حاکمیت تامین ارتقای سلامت مردم می باشد و بدون شک دولت با همکاری و همیاری مردم و خیرین حوزه سلامت می تواند در تحقق این هدف موفق تر عمل نماید.

شایان ذکر است در پایان برنامه، با حضور مسئولین و خیرین نیک اندیش، کلنگ احداث پانسیون ها به زمین زده شد.