کسب رتبه عالی و دریافت نشان 3 ستاره در حوزه منابع انسانی توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق به کسب رتبه عالی و دریافت نشان 3 ستاره در اولین دوره پایش و ارزیابی حوزه منابع انسانی موسسات تابعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شد.

در همایش مدیران منابع انسانی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور که  هفدهم و هجدهم خردادماه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید، از ۱۷ دانشگاه‌ و دانشکده‌های علوم پزشکی برتر در حوزه منابع انسانی تقدیر به عمل آمد.

شایان ذکر است معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور استخدامی کشور و معاون توسعه مدیریت ومنابع وزارت بهداشت بعنوان مهمانان ویژه در این همایش حضور داشتند.

بنابر گزارش وبدا در این همایش ۵ دانشگاه‌ اصفهان، مشهد، شیراز، ایران و تهران مفتخر به دریافت نشان 3 ستاره شدند.همچنین  5 دانشگاه حائز نشان ۲ ستاره، ۵ دانشگاه با امتیاز برتر و ۲ دانشگاه به عنوان دانشگاه پیشرو معرفی شدند.

دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تشکر از زحمات صورت گرفته توسط مدیر و مجموعه مدیریت منابع انسانی و واحد‌های تابعه گفت: این موفقیت میسر نمی‌گردید جز باعنایت حضرت حق تعالی و حمایتهای بی دریغ ریاست محترم دانشگاه  که توانستیم موفق به کسب نشان«۳ستاره✨✨✨» اولین دوره پایش و نظارت بر عملکرد حوزه منابع انسانی وزارت بهداشت شویم.