ویزیت رایگان بیماران بی بضاعت مهریه یک زوج پزشک شد

«دو روز در ماه ویزیت رایگان بیماران بی بضاعت، تخصیص 10 درصد از درآمد ماهانه به تشخیص و درمان بیماران، کمک هزینه تحصیل 20 کودک بی سرپرست نیازمند تا زمان ورود به دانشگاه، آزادسازی 20 زندانی جرایم غیرعمد بدون سابقه کیفری» مهریه  زوج پزشک است که زندگی‌شان را با کار خیر گره زده و آغاز نمودند.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر ریحانه آل رسول متولد سال 72 و از نسلی است که باورش برای جامعه سخت است، مهریه اش را  «یک سکه تمام بهار آزادی به نیت یگانگی خداوند و عشق» و مهر السنه حضرت فاطمه زهرا(س)، یک جام آینه و شمعدان و یک شاخه نبات قرار داده است.

وی که دستیار تخصص پوست است و به همسری یک پزشک عمومی درآمده، معتقد است من می‌توانستم مهریه های روتین و معمولی دریافت کنم همانگونه که در بستگان و جامعه معمول است اما انجام کار خیر، هدف مشترک ما بود.

وی با اذعان بر اینکه 95 درصد پس از دیدن و شنیدن مهریه ام مرا تحسین و 5 درصد از مخاطبین نهیب زدند، گفت: مهریه ام در واقع یک سکه بهار آزادی است و مقرر شد مابقی امور هر دو با هم انجام دهیم.

دکتر آل رسول با اظهار اینکه بیشتر افراد پس از اطلاع از مهریه ام تعجب کردند، افزود: آنقدر زندگی طولانی نیست که به خود سخت بگیریم و خود را گرفتار چشم و هم چشمی و رقابت کنیم زیرا که انسان  سیری ناپذیر است و هر چه تلاش شود یک نفر بالاتر از موقعیت ما وجود دارد.

وی با اعلام اینکه دوری از اشرافی گری و ازدواج آسان باعث شد اثرات مثبت آن را در زندگی خود ببینم، ادامه داد: مهریه نمی تواند ضامن خوشبختی باشد و همسر را به  زندگی متعهد کند.

وی با اعلام اینکه هیچ گونه مخالفتی از سوی خانواده و اقوام درجه یک با مهریه خود نداشتم و تنها برخی این سبک از مهریه را خلاف رسم و رسوم و گذاشتن یک بدعت جدید دانستند و خرده گرفتند.