صعود گروه کوهنوردی پیشکسوتان بسیج کارکنان دانشگاه به قله بینالود

9 خردادماه به مناسبت دهه کرامت و به یادبود مرحومین " علیرضا جوهری"، "غلامرضا یاری‌پور" و"نجات جلایر"، گروه کوهنوری پیشکسوتان بسیج کارکنان دانشگاه به اردوی فرهنگی ورزشی زیارتی قله بینالود اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار وبدا، معاونت دانشجویی فرهنگی و واحد بسیج کارکنان دانشگاه همچون سالهای گذشته صعود به قله را در دهه کرامت برگزارو در سال جاری بالغ بر 25 نفر از بسیجیان در اردوی فرهنگی ورز شی زیارتی شرکت نمودند.

رشته‌کوه بینالود به طول تقریبیِ ۱۴۴ کیلومتر، واقع در شمال شرقی ایران، در امتداد شرق رشته‌کوه البرز و در استان خراسان رضوی از سمت شمال‌غرب به جنوب‌شرق قرار دارد. این رشته‌کوه به‌مانند مرزی بین دو دشت قرار گرفته که یکی نیشابور و دیگری مشهد و چناران است. افراد محلی به آن بینالوت یا بنلی نیز می‌گویند. این رشته کوه بخشی از فلات ایران است.

قله بینالود با ارتفاع حدود ۳۲۱۱ متر با شکوهی وصف ناپذیر در شمال شهر تاریخی نیشابور قرار گرفته است.