از دانشجویان برگزیده هفتمین جشنواره ملی ایثار در سطح دانشگاه های منطقه 7 آمایشی تجلیل شد

مراسم تجلیل از دانشجویان برگزیده هفتمین جشنواره ملی ایثار در سطح کلان منطقه ۷ آمایشی کشوری به میزبانی  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  در روز چهارشنبه ۱۰ خرداد ماه با حضور معاون دانشجوئی فرهنگی دانشگاه، معاون  دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و  مسئولین و کارشناسان ستاد های شاهد و ایثارگر دانشگاه های یزد، شهرکرد و اصفهان در تالار پویش دانشگاه، برگزار شد.

در این جلسه  دکتر وطنی، دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی یزد درمورد نحوه انتخاب دانشجویان نمونه شاهد و ایثارگر در منطقه 7 آمایشی توضیحاتی ارائه نمود که بر مبنای این رقابت، تعداد ۸ نفر از دانشجویان علوم پزشکی اصفهان ، ۶ نفر از دانشگاه علوم پزشکی یزد و ۱ نفر از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بعنوان نفرات اول و دوم مقاطع مختلف تحصیلی تعریف شده در دستورالعمل جشنواره در سطح منطقه انتخاب شدند و یک نفر از این دانشجویان نیز در سطح کشوری برگزیده شد.

در پایان، با اهدای هدایا از دانشجویان برگزیده تقدیر شد.