دانشکده علوم توانبخشی اولین مرکز دولتی مجهز به دستگاه اسکنر سه بعدی تمام بدن و اسکن فشار کف پا

دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه به عنوان اولین مرکز آموزشی درمانی در بخش دولتی مجهز به دستگاه اسکنر سه بعدی تمام بدن و اسکن فشار کف پا شد.

دکتر فاطمه پل، مسئول کلینیک ارتوز و پروتز دانشکده توانبخشی در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت:  این اسکنر سه بعدی، شکل سه بعدی را با  خطای کمتر از شش صدم میلی متر در اختیار درمانگر قرار داده و اسکن فشار کف پا در حالت ایستادن و راه رفتن تمام الگوهای فشار کف پا را به درمانگر نشان می دهد.

وی اظهار کرد: مجموعه اطلاعات دو دستگاه، در طراحی و ساخت ارتوز و بهبود و کنترل انحرافات اسکلتی و عضلانی کمک می کند، همچنین بر اساس داده های حاصل از دستگاه ها و یافته های بالینی درمانگر پس از تشخیص، اقدام به  طراحی و ساخت کفی ها  و صندل های طبی در نرم افزارهای طراحی می کند .

دکتر فاطمه پل افزود:  سلامت پا برای ما  بسیارحائز اهمیت است زیرا که  اولین و تنها سطح تماس بدن با زمین است و هر گونه تغییر، بدشکلی یا ناهنجاری منجر به تغییرات و فشار به مفاصل و استخوان ها می شود. اختلالات پا بسیار گسترده است و افراد زیادی با دردهای صبحگاهی در پاشنه پا بیدار می شوند که یکی از علت ها  متناسب  و به اندازه نبودن شکل پا است.

دکتر پل کاربری این دستگاه را در اختلالاتی همچون صافی کفی پا، قوس بیشتر از اندازه کف پایی، خارپاشنه، انحرافات زانو و مچ همچنین پیشگیری، بهبود و جلوگیری از عود مجدد زخم های دیابتی عنوان کرد.

وی از ارائه مشاوره و تشخیص و درمان در این کلینیک خبر داد و گفت: مردم می توانند از شنبه تا چهارشنبه از هشت صبح تا سه بعدازظهر به کلینیک مراجعه یا با شماره 37925096 جهت دریافت نوبت  تماس بگیرند.