در سالروز آزادسازی خرمشهر، حضور مسئولین پایگاه بسیج دانشگاه در مراسم عطر افشانی قبورمطهر شهدا

امام شهیدان خمینی کبیر (ره) : “فتح خرمشهر فتح خاک نیست، فتح ارزشهای اسلامی است. خرمشهر شهر لاله های خونین است. خرمشهر را خدا آزاد کرد.”

سوم خردادماه، همزمان با فرارسیدن سالروز حماسه آزاد سازی خرمشهر و گرامیداشت سالگرد شهادت شهید حاج محمود شهبازی، ویژه برنامه روایت‌گری و عطر افشانی قبور مطهر شهدا  با حضور فرماندهی بسیج کارکنان، شورای پایگاه و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جنب قبور شهدای مدافع حرم گلستان شهدا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، سوم خرداد، یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان، استقامت و پایداری ملت ایران ، شجاعت و شهامت فرماندهان و از خودگذشتگی رزمندگان ارتش اسلام و اوج خداباوری است.  در همین ارتباط مراسم عطرافشانی قبور مطهر شهدا با حضور سرهنگ رضا پور، فرمانده  سازمان بسیج ادارت کل استان اصفهان و مسؤلان حوزه بسیج شهید باهنر و شهید رجایی  به همراه مسئولان و شورای پایگاه و آحاد کارکنان ادارات  برگزار شد.