مدیر تربیت بدنی دانشگاه از ثبت نام 430 نفر در کلاس های تابستانه خبر داد

فراخوان ثبت نام فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مراکز تابعه از 10 اردیبهشت ماه تا 11 خردادماه از سوی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه اعلام شد که به گفته مهدی جوادیان تاکنون بالغ بر 430 نفر برای شرکت در کلاس های تابستانه ویژه فرزندان دانشگاه و مراکز تابعه ثبت نام کرده اند.

مهدی جوادیان، مدیر تربیت بدنی دانشگاه به خبرنگار وبدا گفت: در مدت باقی مانده داوطلبین کلاس های ورزشی می توانند از صبح تا ساعت هشت شب به مجموعه پرواز واقع در شیخ کلینی برای ثبت نام مراجعه نمایند.

وی با بیان اینکه ثبت نام حضوری است و متقاضیان می توانند با پرداخت 350 هزار تومان به غیر از شنا که بالغ بر 400 هزار تومان است در 16 رشته ورزشی از جمله: فوتبال، بسکتبال، فوتبال، گل کوچک، والیبال، هندبال، دو میدانی، ورزش‌های  رزمی و  ژیمناستیک، شطرنج ، پرورش اندام و بدنسازی ثبت نام کنند.

مهدی جوادیان اعلام کرد: امکان ثبت نام برای فرزندان از سنین 4 تا حداکثر 20 سال وجود دارد که ثبت نام شدگان در رده های سنی مختلف تقسیم بندی و پس ازاستعداد یابی در رشته مورد نظر پذیرش می شوند، همچنین یک پک لباس ورزشی به همراه کیف ورزشی به آنها اهدا می شود.

وی با اشاره به اینکه کلاس های ورزشی طی 12 جلسه برگزار و برای دوره دوم مجددا باید ثبت نام کنند، ادامه داد: تمام اماکن و سالن های ورزشی در محوطه دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه اصفهان است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اظهار اینکه مربیان ورزشی طی انعقاد قرارداد با انجمن های ورزشی به کار گرفته شده اند، گفت: سرویس ایاب و ذهاب برای رفت و آمد فرزندان در نظر گرفته شد که خانواده ها می توانند با پرداخت هزینه از این تسهیلات استفاده کنند.

وی از مراسم افتتاحیه و اختتامیه برای آغاز و پایان کلاس های ورزشی و برگزاری مسابقات ورزشی  در طول برپایی کلاس ها خبرداد و گفت: به برگزیدگان مسابقات لوح تقدیر اعطا خواهد شد.

مهدی جوادیان در پایان سخنان خود علت تفاوت هزینه رشته شنا با دیگر رشته ها را آموزش تخصصی آن و پرهیز از حالت تفریحی عنوان کرد و گفت: شنا تحت مربیان خبره و در قالب مدرسه شنا انجام خواهد گرفت و پس از اتمام دوره به آنها کارت آموزش شنا که تا چه سطحی تعلیم دیده اند، داده می شود.